MENGUASAI BIDANG ARTROSKOPIK: LUTUT, BAHU, BUKU LALI DAN SIKU 

Dalam realiti dinamik rawatan ortopedik, di mana ketepatan bertemu inovasi, Dr. Kamarulzaman Haji M.S Kadir menjadi lambang kepakaran dan komitmen yang kukuh. 

Terkenal dengan kecekapan dalam rawatan ortopedik sukan, Dr. Kamarulzaman  (DR. KMZ) telah membentuk kerjaya yang menggabungkan teknik terkini dengan pemahaman mendalam tentang sistem muskuloskeletal yang rumit.

Di tengah bidang kepakaran Dr. KMZ terletak keindahan pembedahan Artroskopik. Sama ada pada sendi-sendi rumit seperti lutut, bahu, buku lali atau siku, Dr. KMZ membawa penguasaan yang melampaui sempadan konvensional. 

Kecekapan pembedahan beliau terungkap dalam bahagian arthoskopik, memastikan invasiviti minimal dan pemulihan yang cepat bagi pesakit yang bergelut dengan kecederaan berkaitan sukan.

Pembedahan artroskopik melibatkan pembedahan parut yang kecil berbanding dengan pembedahan konvensional. 

Peralatan yang digunakan adalah canggih sekali dengan sistem camera 4K yang boleh direkod dan dimuat turun.Pemulihan yang dipantau secara rapi dengan fisioterapi membolehkan pesakit kembali aktif dalam bidang sukan. 

Sekiranya anda memerlukan rawatan ortopedik sila hubungi Dr. KMZ sekarang! https://wa.me/60128192499

#drkamarulzaman #drkmz #kmzorthoman #kmzsportsclinic #orthopaedicclinic #doktorpakarsukan #doktorpakarortopedik #doktorpakartulang #pakarperundingortopedik #cyberlynxinternationalcollege #merawatatletcedera #pengalamanperibadikepakaranglobal #atletmalaysia #peminatsukanmalaysia #artroskopic #arthroscopic #ACL #cederalutut #bahubeku #frozenshoulder #atflinjury #elbowinjury